Hämeen radioharrastajat ry on Lahden seudulle kesällä 2010 perustettu kaikkien radioharrastajien kerho. Jäsenistö muodostuu alueella vaikuttavista aktiivisista radioamatööreistä ja LA- sekä PMR446-harrastajista.

Kerhomme radioamatöörikutsu on OH3ACA. LA- ja muilla lupavapailla alueilla käytämme kutsua HARHA 0 (nolla). Jäsenemme saa halutessaan oman HARHA-kutsun käytettäväksi lupavapailla alueilla, joille ei ole laissa tai radiomääräyksissä määrätty käytettäväksi tiettyä viranomaisen myöntämää kutsumerkkiä.

Tarkemmat tiedot:

Hämeen radioharrastajat ry

Kotipaikka: Nastola

Postiosoite:

Hämeen radioharrastajat ry c/o Ari Lehto

Nostavankuja 11

15820 Lahti

Jäseneksi hakeminen: Hämeen radioharrastajat ry:n hallitus kutsuu jäseneksi toiminnasta kiinnostuneen, hyvämaineisen henkilön. Kerhoomme ei siis voi hakea jäseneksi, mutta hallitus ottaa vastaan ehdotuksia jäseneksi kutsuttavista esimerkiksi sähköpostilla oh3aca titaa taa sral.fi.

 Kun sinut on hyväksytty jäseneksi, täytä jäsentietolomake ja toimita se kerhon sihteerille. Sihteerin sähköpostiosoite löytyy lomakkeelta.

Lataa lomake tästä.

Hallitus 2021:

Puheenjohtaja Ari Lehto OH3HZ @

Hallituksen jäsen Esko Sutela OH3BFV

Hallituksen jäsen Olli Jaakkola OH3UQ

Hallituksen jäsen Janne Linkosuonio OH3LFQ

Hallituksen jäsen Seppo Hänninen OH3INF RTS

Hallituksen jäsen Kai Nilakari OH3WE

(@=sähköpostiosoite muotoa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Pätevyystutkijat:

Ari Lehto OH3HZ @

Yhteystiedot ja  tietoa tutkinnoista löytyy osoiteesta  https://sral.info/koulutus/

(@=sähköpostiosoite muotoa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

 

Kerhon tilinumero: FI95 4212 0010 0696 45