Käyttöehdot

Hämeen radioharrastajat ry:n ja keskustelupalstan käyttösäännöt sekä vinkit ja parannusehdotukset
oh3jgv
Valvojat
Viestit: 110
Liittynyt: 29.11.2010 21:20
Kutsumerkki: OH3JGV, Kajari

Käyttöehdot

Viesti Kirjoittaja oh3jgv »

Hämeen Radioharrastajien keskustelufoorumi - Säännöt
Käyttämällä "Hämeen Radioharrastajien keskustelufoorumi" palvelua (jäljempänä "foorumi"), sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, älä rekisteröidy ja/tai käytä "Hämeen Radioharrastajien keskustelufoorumi"-palvelua. Foorumin ehtoja voidaan muuttaa koska tahansa jolloin teemme parhaamme informoidaksemme asiasta sinua. On kuitenkin suositeltavaa lukea nämä ehdot säännöllisesti, koska "Hämeen Radioharrastajien keskustelufoorumi"-palvelun käyttö vaatii että hyväksyt nämä ehdot siinä muodossa, kuin ne on päivitetty tai korjattu. Foorumi on tarkoitettu radioaiheiseksi keskustelupalstaksi, joten tuttelin optimitarjoilulämpötilasta ja parhaasta kiljunvalmistusreseptistä keskusteleminen on paras jättää muille palstoille.

Keskustelufoorumimme käyttää phpBB-ohjelmistoa, joka on julkaistu "General Public License"-lisenssillä (jäljempänä "GPL") ja se voidaan ladata osoitteesta http://www.phpbb.com. phpBB-ohjelmisto luo vain ympäristön internet-keskustelulle ja GPL-lisenssi kieltää meitä rajoittamasta sivuston sisältöä ja toimintatapaa. Saadaksesi lisätietoa phpBB:stä vieraile osoitteessa: http://www.phpbb.com/.

Suostut olemaan esittämättä loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia, joka voisi loukata voimassa olevia lakeja omassa maassasi, maassa johon "Hämeen Radioharrastajien keskustelufoorumi"-palvelin on sijoitettu tai kansainvälisiä lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä ja tarvittaessa internet-yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä. Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan näiden ehtojen noudattamisen tarkkailua varten. Hyväksyt, että foorumin ylläpitäjillä on oikeus poistaa, muokata, siirtää ja sulkea mikä tahansa keskusteluketju tai viesti niin halutessaan. Suostut myös siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi, mutta foorumin ylläpito tai phpBB ei ole vastuussa mahdollisen tietoturvamurron aiheuttamasta tietojen vuodosta ulkopuolisille tahoille.


oh3jgv on tönäissyt viestiketjua viimeksi klo 14.12.2010 22:49
Lukittu